Post by esasspelunen on Feb 7, 2022 16:14:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dragon Mania Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ więcej pieniędzy hack ▞▞▞
▞▞▞ Dragon Mania Legends 2022 version ▞▞▞
Przeładowany reklamami. Właśnie zostałem wyrzucony z 3 walk z rzędu z powodu reklam, o które nie prosiłem. W rzeczywistości nie ma możliwości żądania reklam podczas walki, więc zdecydowanie nie powinno to mieć miejsca.
Dragon Mania Legends Mô phỏng lnr
Dragon Mania Legends Pobierz aplikację 2021 - Bezpłatnie - 9Apps
Gra jest bardzo ładna,bajkowa. Wróciłam po 2,3 letniej przerwie aleam, że poziom się pogorszył, jest o tak wiele z kasą z którą zawsze na coś brakuje. I ciężko zebrać dużo.. Smoki należy więcej potrzebować do lvla niż wcześniej. Poziom walk na mapie, tez się utrudnić.. O zbieranie diamentów nie wspomnę. I strasznie się na wszystko czeka dłuzej.. Ale smoki zawsze były moją fascynacją
Gra jest genialna, jednak brak języka polskiego troszkę przeszkadza. Zależy mi na język polski.
jeśli chcesz smoków z ograniczonym czasem, będziesz musiał zapłacić, aby je zdobyć, niektóre wydarzenia, takie jak kryształowy smok kalejdoskopowy, są po prostu śmieszne, aby je zdobyć, a nawet nie pojawia się w kodeksie dla smoków i jeśli próbujesz z nim porozmawiać wsparcie zabiera cię do portalu, gdzie po prostu wysyła cię przez to samo w kółko i chcę tylko wiedzieć, jak zdobywać klejnoty z innych gier, które odwiedziłem raz wcześniej, ale nie mogę go znaleźć ponownie ogólnie dobra gra ale znowu tylko rzecz do zarabiania pieniędzy
Gra działała genialnie przez 3 miesiące, ale potem pojawiła się niedawna premiera około miesiąc temu, gra nie otwiera się już na moim telefonie i gdy ma problem z załadowaniem wszystkiego - wiem, że to nie jest problem z moim telefonem, ponieważ od tego czasu usunięto ponad dziesięć aplikacji i nie zauważyłem żadnych zmian. Wysłałem e-mailem ich system wsparcia i nie miałem pomocy, całkowicie bezużyteczny.
Jestem na stole zainstalowało się 5s załadowało sie w 2s ale ogólnie gra nie jest taka fajna
Dragon Mania Legends Simulyatorlar coo
To bardzo miłe, ale #nie traci gola za dziurę
Napraw arenę, na której mój przeciwnik jest tak silniejszy ode mnie, smok mojego przeciwnika ma 16-21 lvl, a mój smok 13-14 lvl, popraw to
Fajna gra ale ja ja pierwszyłem i już się nie mogę wykonać przez Facebooka proszę dodajcie taką możliwość bo ja w ta grę grałem 3 lata miałem 85 i teraz przeciekłem
Do super gra!!!!!!!!!!
Tragedia
Uwielbiam tę grę, ale sklep z lochami w ogóle nie działa, nie mogę też zdobyć smoków, a ponieważ nie mogę zdobyć unikalnych smoków. Pls napraw to. ogólnie dobra gra!
Doskonała gra! Spróbuj 🤩🤩🤩. Tu chodzi tylko o szczęście i nie polecam, jeśli uważasz, że nie masz. Grafika jest doskonała, dla mnie lepsza niż Dragon City i Dragon Tamber. Czasami jednak będziesz mieć problemy z zalogowaniem.
Gdy uprawia się grę jest błąd przez pobierać ponownie i tak cały czas
Lubię legendy o Dragon Mania, daje ci różne doświadczenia przygodowe, ale kiedy odkryjesz, że denerwujące niepotrzebne dodatki pojawiają się jak intruz w każdej chwili, to najgorsza część tej gry ...... A koszt wszystkiego jest tak wysoki, nawet waluta monety gry.
Zostaje w nich zachowana oryginalna pisownia. Poradnik do Dragon Mania Legends- Rzadkość smoków i smoki podstawowe. Zwierzakowa 4 lata temu. 10.
Na początku fajnie, ale po pewnym czasie trochę nudno
To najlepsza gra o smokach, w jaką kiedykolwiek grałem... to nie jest gra, w której można wygrać, dostajemy tony diamentów za darmo. Zebrałem je, przyniosłem drzewo owocowe.
Na wszystko trzeba za długo czekać i to irytuje
Mega gra
Wygląda na to, że ta gra byłaby dobra, gdyby NIE BYŁA TAKA LAGGY.Ładowanie zajmuje trochę czasu, a za każdym razem, gdy oglądam reklamę, aby uzyskać więcej jedzenia lub przyspieszyć rozmnażanie/wylęganie, czasami nawet nie przetwarza tego, co oglądałem! Zdecydowanie rozczarowany, nie polecam.
zajefajne
To super zabawne i fajne, aby uzyskać wiele kombinacji smoków o takiej różnorodności
Gra fajna wiele różnych różnych zadań lub wydarzeń dużo smoków polecam
Faina gra tylko za długo się robi smoki i wyklówa ale polecam gra
Gram już kilka miesięcy i jestem na 39 poziomie, teraz uważam to za całkiem nieźle, ale mam komplikację, gdy dojdziesz do pewnego momentu, praktycznie opłaca się grać, jedzenie potrzebne do napełnienia jednego paska (25k) nie mówiąc już o całym poziomie (100k) to obrzydliwe. I chodź do bitew, w połowie przypadków po prostu spamują odrodzenia, aby się uleczyć, bot lub nie, wszyscy to robią. Jest tak wiele do zrobienia w jednym cholernym zadaniu, trzeba zmielić pieniądze, wydać je na jedzenie, a następnie włożyć je do dragons.bs
Kupiłem pakiet, ale go nie otrzymałem. Skontaktowałem się również z obsługą klienta, ale bez odpowiedzi
Gra jest fajna, ale żałuję, że nie zrobili nowego z tobą, jesteś smokiem i możesz się teraz poruszać
Nowa aktualizacja
Głupia gra!
Kiedyś oddałbym 5 gwiazdek z całego serca, ale teraz jest wypełniony denerwującymi wyskakującymi reklamami i nie ma wiele do roboty poza hodowaniem smoków, które zajmuje wiele godzin.
Dragon City + Monster Legend jeszcze bardziej bolesna gra
Airplane Chefs - Cooking Game Spillehall mvic
Uwielbiałem tę grę, ale w grze jest usterka, która powoduje, że zawiesza się, gdy próbuję odebrać smoka z areny i jest to denerwujące, ponieważ chcę po prostu zagrać w samą grę
Po zmianie telefonu trzeba będzie pobierać kompletnie od nowej - pieniądze wyrzucone w błoto, bo nie da się zrobić powrotu świata, nawet po zalogowaniu do Google Gry
W Dragon Mania Legends firmy Gameloft najpopularniejszym pytaniem jest, ... dzięki czemu można go pobrać na iPada, iPhone'a, smartfon z systemem Android lub
Dragon Mania Legends Simulasi tjdv
To dobra gra i łagodzi mój stres, ale jest tak wiele reklam. To sprawia, że czuję się nudna.eywww
Oglądam reklamy, aby pominąć czas wszystkiego, czasami nie daje mi to 30 minut pominiętego czasu. Plus przestań dawać mi reklamy znikąd.
Kończę na tym, ponieważ ta gra nie zabezpiecza moich postępów.
Dragon Mania Legends - dobreprogramy