Post by esasspelunen on Feb 7, 2022 16:02:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mother Simulator: Virtual Baby ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mother Simulator: Virtual Baby IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zwiększyć hack zasobów ▞▞▞
▞▞▞ Mother Simulator: Virtual Baby 2022 version ▞▞▞
Działało przez kilka dni w grze, a teraz ciągle się zawiesza Zrestartowałem telefon i wszystko.. nadal się zawiesza i naprawdę chciałem zagrać w tę grę 😭😩
Tak bardzo kocham tę grę, ale myślę, że byłoby o wiele lepiej, gdyby mąż zaoferował pomoc, a czasami mama miała dzień wolny Wiem, że to symulator matki, ale to nadal niesprawiedliwe, że musimy robić wszystko, aby karmić dziecko odkurzanie psa to łóżko sortuje ogień i robi kawę dla męża i musi rozmawiać z gościem, próbując zrobić 100 innych rzeczy. Również staram się znaleźć klucze. Proszę powiedz mi, w którym dniu je znajdziemy. Jestem w 48 dniu i nadal ich nie znalazłem
4 gwiazdki nie ma psa ja mam tylko salon
Moja nowa gra😘😘😄😄🙂🙂
Nie wiem, jak mi się to podoba, bo uczy dzieci, jak być mamą w przyszłości, ale jednej rzeczy NIE MA TUTAJ! Uwielbiam to, więc daję 5 gwiazdek Możesz go pobrać teraz ❤❤ PLS LOVE IT 🥺🥺
Ta gra wcale nie jest dobra, dużo się opóźnia, większość drzwi jest zamknięta na początku gry, jest zbyt wiele dodatków i od czasu do czasu robi się trochę nudna, więc przepraszam, to po prostu coś, w co nie zagrałbym
To naprawdę świetna gra. Rzadko otrzymuję reklamy, a podwórko jest świetne. Jedyną rzeczą jest to, że jestem prawie na poziomie 100, a wciąż nie dostałem się do sali. Ponadto poziomy zaczynają się powtarzać. Tylko upewnij się, że masz halę na poziomie 100. Poziomy są nudne, ale nie masz też na co czekać. Może możesz wprowadzić ustawienia, aby wyłączyć swoją córkę i gościa wzdychającego/mówiącego mamę. To jest SUPER irytujące.
Dużo reklama ale ogułem git xddd .
Ta gra pozwala mi wiedzieć, co zrobię z dzieckiem, tak trudno jest mieć dziecko 🤒😱 ta gra była fajna, ale nie mogę znaleźć klucza do ogrodu i klucza do przedpokoju 😅😅
Мама Симулятор Уход за Малышом Симулятори psr
Jest npardzo fajna
Mam pytanie, dlaczego mogłem otworzyć korytarz i nie mamy sypialni, ale to fajna i naprawdę dobra gra 🎮 a potem dzieciak nie ma ojca proszę otworzyć korytarz i jestem na poziomie 53 i trochę nudny bo czas był krótki i mogłem zrobić zakupy lub kupić jedzenie i mogłem gotować, a duża dziewczynka, która była moim dzieckiem w grze, powinna pomagać w wykonywaniu prac domowych i mogę zawieźć ją do szkoły, dziękuję i przeczytaj KOMENTARZE dziękuję, ale to tylko moja opinia 🤩🤩
To jest gra to atomy Kocham to po prostu nie możesz usiąść wszystko jest dla dziecka i trochę Raz gra skacze Nie wiem, czy to się wam przytrafia, ale zaczyna skakać i skakać, więc ja to zrobię lubię, żebyś to naprawił
Pokémon UNITE پرتحرک bic
Mother Simulator: Virtual Baby உருவகப்படுத்துதல் vpf
Spoko gra ale jednak nie dla mnie
Dałbym mu cztery gwiazdki, ale cokolwiek. TAK BARDZO TO KOCHAM! To fajna gra, ale tak jest. Nie ma nigdzie klucza do podwórka i do przedpokoju. Proszę włożyć klucze, jeśli nie ma ich w grze. To wszystko. Dziękuję Ci! ×
To dobra gra, ma płynną rozgrywkę, nie ma opóźnień. jego zabawa! Szkoda tylko, że nie ma tak wielu reklam. Ale poza wszystkimi reklamami to świetna gra.
Fajna
Mother Simulator: 행복한 가상 가족생활 시뮬레이션 alfa
Byłem bardzo podekscytowany aplikacją. Jej nie otwieranie.
Uwielbiam tę grę, ale jest coś, czego nienawidzę, czy mąż nie może być trochę pomocny w domu, a przyjaciółka nie może przynajmniej pomóc mi w obowiązkach, takich jak to, co ona w ogóle robi, po prostu się śmiejąc, a ja mogę” t znaleźć klucze do holu i podwórka dziękuję
Dałem grze 2 gwiazdki, ponieważ mój telefon komórkowy był taki noszony przed rozpoczęciem gry. Wygląda bardzo dobrze, ale myślę, że jest to dla mnie zła gra 😔😔
Kiedy idę na podwórko i klikam przycisk odtwarzania, uruchamia się ponownie mój telefon lub przenosi mnie z powrotem do ekranu głównego ughh, zdarza się to cały czas, nie mogę grać w wyzwania
Uwielbiam to. Dosłownie czuję, że życie jest rodzicem, ale jednym problemem za każdym razem są reklamy i jest to naprawdę denerwujące, a odblokowanie innych miejsc w domu trwa wiecznie, mam nadzieję, że czytanie będzie bezpieczne i zdrowe i zostanie w domu :5 lipca, 2020
Gra ciekawa interesująca polecam 😏
Ta gra jest naprawdę najlepsza, ale myślę, że wymaga pewnych ulepszeń, jak ktoś powiedział, idź na zakupy, chodź po okolicy, wyślij córkę do szkoły i sypialni. Ale moje pytanie brzmi, gdzie jest klucz i wymóg męża? mam nadzieję, że wkrótce usłyszę od was😁
BARDZO FAJNA GRA POLECAM
Mother Simulator: Virtual Baby உருவகப்படுத்துதல் vpf
Najapsza w ktorym gralem fajna mozna sie rzucac pilnować dzieci itp. fajna Polecam pozdrawiam
Bardzo fajna gra polecam ale nie mogę dać akcesori na mamę ponieważ ponieważ ciągle laduje reklama wejść ze w którym nie może teraz ładować a tak to fajnie ale pomagać, można znaleźć to, że doleciałeś i zdobądź liczniki do samo?🥺❤️a i za dużo reklam
Мама Симулятор Уход за Малышом Симулятори psr
Gra niedopracowana, dziecko nagle znika, dni długo się wczytują, mogłabym jeszcze tak powymieniac ale miejsca by mi nie starczyło.
Gra jest fajna bo są różne pokoje i jest piesek😁
😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡🤔🤔🤔🤔🧨🧨🧨🧨🧨🧨🍢🍢☢🍢🍢☢🍢☢🍢☢🍱🍱🍱🍱🍱🍱🍱🧠🧠🧠🧠🐶🐶. 🍆🎟🎫🧭.
Fajna gra Mam nadzieję, że możesz dodać kilka rzeczy, ale jak coś innego, co możesz zrobić. Zamierzam to nazwać lobby, gdzie nie jesteś na poziomie, jak więcej rzeczy, które możesz dostać za pieniądze z gry i nocne rzeczy więc tak to jest noc śpisz a dziecko płacze nad czymś lub robi coś w nocy co cię budzi ten pomysł dzięki za czytanie miłego dnia
Drzwi się nie otwierają, nie można otworzyć lodówki ani gotować... po co mamy toster? proszę, aby ta gra była o wiele lepsza ☺️😠😳