Post by esasspelunen on Feb 7, 2022 15:53:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scary Stranger 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scary Stranger 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ سطح باز کردن قفل ▞▞▞
▞▞▞ Scary Stranger 3D 2022 version ▞▞▞
عشق به معنی بازی بسیار خنده دار است
این یک بازی شگفت انگیز است اما معلم ترسناک بازی بسیار خوبی نسبت به همسایه ترسناک است
آقای بداخلاق را یک مرد سبز نسازید، آن را همسایه عادی مانند نسخه 5.0.9. ورژن 5.0.9 رو نساز من گفتم آدم رو همسایه معمولی بساز (Mr GRUMPY PANS) باشه😺؟. خانم تی، فلیکس و لستر چطور؟ کیست دوست پسر خانم T'S MR. GRUMPY یا FRANCIS 😅؟ و CRANKY (برادر GRUMPY) چطور؟ لطفا این یک درخواست است لطفا 😘🥰🥰🥰🥰
این بازی آسونه ولی مرحله 12 خیلی سخته😡😡😡
این اولین بار است که این بازی را بازی می کنم. به نظر سرگرم کننده است و بنابراین، آن را دانلود می کنم. وقتی می خواهم آن را دانلود کنم، نیم ساعت طول کشید تا آن را دانلود کنم. من فقط می خواهم این بازی را با بهترین بازی خودم بازی کنم، اما وقتی این کار طول می کشد خیلی وقت بود دانلودش کردم، یه جورایی دیوونه شدم. پس آره، مواظب دانلودش باش چون دانلودش خیلی طول میکشه.idk abt u guys:<
من این بازی را دوست دارم اما مشکل این است که انرژی خیلی سریع کم می شود و سطوح پایینی وجود دارد
این بازی بسیار آسان است و این بازی تنها 12 سطح دارد
Scary Neighbor 3D
سلام بازی عالی هست فقط مرحله ای که تفنگ داخل گاوصندوق گذاشت چیکار کنم؟
من عاشق این بازی نیستم که فقط در حال بارگذاری است.......سطح یک راهنمایی می کند.بعد از سطح دو بدون راهنمایی 😠😠😠😬😬
Robber Home Clash ،
scary movie5 com mdac28sdk.msi ... به تحقیق microtech ecus چرا مردم مخالف شبیه سازی هستند قالب sql سرور پیام
من این بازی را دوست دارم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯🎯 عشق 💕💜💜 این بازی 😍😍😍😍😍😍 برنامه
Scary Stranger 3D Παιχνίδια προσομοίωσης pre
خیلی سخته😶 میشه بگید مرحله ۴چجوریه😊😊
این بازی خوب است اما وقتی آپدیت جدید برای بازیکنان دیگر می آید اما در بازی ما نمی آید. به دلایلی آپدیت برادر برای یوتیوبی که ما تماشا می کنیم در دسترس بود اما برای ما نه فکر می کنم آنها باید این مشکل را برطرف کنند. اگر آپدیت بیاید باید برای هر بازیکنی در دنیا که این بازی را بازی می کند وجود داشته باشد بدون توجه به اینکه در کدام کشور زندگی می کنند یا شهر یا هر چیز دیگری.
کنترل ها ناگهان ناپدید می شوند.
بدترین!!!!! من نصب کردم و بازی رو باز کردم ولی صفحه ام سیاه شد پاک کردم و دوباره نصبش کردم ولی 350 مگابایت و زمان اتلاف کار نکرد!!!!
این زمان بازی خوبی برای بازی با غریبه ترسناک 3D است
بازی خوبی است اما هر بار خراب می شود و باید سطح بیشتری وجود داشته باشد.
این بازی عالی است اما یک مشکل در سطح وجود دارد لطفاً آن را برطرف کنید و یک چیز دیگر انرژی بسیار سریع کمتر می شود. لطفاً به این ترتیب اصلاح کنید سپس من به آن 5 ستاره می دهم
فوق العاده
Scary Stranger 3D Simulator nnef
از دیدن یک بازی با فرانسیس خوشحالم، اما قیمت برای ستاره ها و بارگذاری مجدد انرژی بسیار بالاست. بر خلاف معلم ترسناک که در عوض میتوانید یک تبلیغ تماشا کنید، تنها گزینه خرید است
من این بازی را برای سرگرمی دوست دارم. 2 ستاره باقی مانده است زیرا حالت رایگان ندارد.
وقتی رنج می برد دوست دارم، اما مشکل این است که نمی توانم زنگ در را بزنم تا حواسش پرت شود.
اههه
کس شره
این بازی خوبی است اما من به آن فقط 3 ستاره می دهم زیرا بازی چندین بار هنگ می کند بنابراین تصمیم گرفتم آن را حذف کنم
عالی بود
بسیار خوب، پس حداقل این یکی نوعی عملکرد دارد. شما می توانید در هر جهت حرکت کنید و اهداف کار می کنند. برای آن یک امتیاز قهوه ای دریافت می کنید. اما چرا او اینقدر احمق است؟ من متوجه شدم که این با استفاده از Unity یا چیزی ساخته شده است، اما شما می توانید به گوشه ای بروید و او حتی وجود شما را کاملاً فراموش می کند. اگرچه خنده دار است، بنابراین آن را تعمیر نکنید، اگرچه من هنوز 2 ستاره را کم می کنم.
Grow Castle - Tower Defense Arkade osnc
کاش کنترل ها رو خیلی روان بسازید و گرافیک رو هم ارتقا بدید.
بازی خیلی خوبیه مرحله سوم باید قندهایی ک رویه میزه رو برداری بذاری رو اون تاب ک آبیه بعد بالش رو بزاری روش و بعد بری از خونه بیرون قطار رو جابه جا کنی تا از بالکن بیوفته بیرون 😉😊من تو مرحله هفت موندم لطفاً یکی راهنماییم کنه🙏🏻💞
3D داستان به معلمی مربوط میشد که چهره ای خشمناک و جدی داشت و رفتارهای بدی داشت. او شاگردانش را به شکل های بدی تنبیه می کرد
من این بازی را دوست دارم و سطح 10 هستم، اما یک چیز این است که تبلیغات در هنگام بازی ترسناک غریبه 3d به شما کمک می کند. من در سطح 10 خوب نیستم من فقط می توانم سطح 1000 را انجام دهم، بنابراین من این بازی را دوست دارم و بهترین بازی Name.z&s را خاموش می کنم.
عالییییییییی🤩میدونید مرحله دو چجوریه
گرافیک فوق العاده و من عاشق بازی فوق العاده سرگرم کننده اش بودم اما یک مشکل کوچک انرژی است
Scary Stranger 3D Simulator nnef
من هیچ شکایتی در مورد این بازی ندارم. اما من یک درخواست از شما دارم که لطفا قسمت 2 آن را راه اندازی کنید. من واقعا این بازی را دوست دارم گرافیک، این گیم پلی و کنترل های آن. این بهترین بازی است که من تا به حال بازی کرده ام، همه سطوح و هر سطح از آن لذت ببرید. ممنون بابت ساخت این بازی 😊
👻😱😱😱
Scary Stranger 3D V 5.0 - New Update New Level | Gameplay Walkthrough | Android Gameplay HD. vor 1 Monat. 3:26. RAIL47 - SARY (Official Audio). vor 1 Jahr.
this app is created in order to help you to enjoy this game and it's totally free. Scary Teacher could be a guide for of totally 3D interactive, fun-time
دانلود کنید فقط نت حروم کردین
این بازی خوب است اما این بازی اخیراً من را آزار می دهد. شروع به گیر کرد ⭐✨.