Post by esasspelunen on Feb 7, 2022 15:50:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē bezgalīgas monētas ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Saga 2022 version ▞▞▞
Neiet speles kapec
👍👍
Brick Classic - Brick Game Слагалице masu
Daudzas reklāmas netiek rādītas pareizi, piemēram, PayPal, tāpēc jūs nevarat to aizvērt, kad tas ir beidzies, un lietotne ir jārestartē. Joprojām ir kļūdas, kuru dēļ ikdienas griešanas ritenis turpinās griezties bezgalīgi, tāpēc jums atkal ir jārestartē lietotne. Mūsdienās vispār ir pārāk daudz kļūdu, kas mani neļauj spēlēt.
Lūdzu, izlabojiet kļūdas, jo šī spēle turpina aptumšot. Lūdzu, izlabojiet šo muļķīgo spēli, lai tā nebloķētu reklāmas, tā ir tik nomākta
Šī spēle vienmēr ir patikusi, taču pēdējā laikā jūsu kāpiens kūciņā sajuka. Nedod man iespēju pieprasīt un saņem visas manas atlīdzības FIX IT!!!!!
🤣🤣
Visi savāktie pastiprinātāji pazūd
2012. gadā izdotā Candy Crush Saga guva gandrīz tūlītējus panākumus. Tā iespaidīgā izaugsme ir ļāvusi tai uzkrāt miljardiem lejupielāžu Play
Esmu uzvarējis dažādos konkursos un saņemu lādi, kas man saka, ka esmu uzvarējis visas šīs lieliskās lietas, un tad, kad es dodos uz spēli, lielākā daļa no tām nav. Vai tas ir tāpēc, ka es nekad neesmu iztērējis naudu par jūsu spēli? Vai tā ir kļūme, kas liek man uzrakstīt sliktu atsauksmi? vai tev rūp?
Tas ir tik smieklīgi, bet daži līmeņi ir ļoti sarežģīti... Fona mūzika ir pārāk veca. Tā nav laba. Lūdzu, nomainiet to.
Man vienmēr ir paticis saldumu simpātiju, taču tagad katru reizi, kad atveru lietotni, tā mani novirza uz Facebook pieteikšanās lapu, un, atlasot turpināt, atkārtojas tas pats. Tagad ir pagājušas 2 dienas, lūdzu, izlabojiet to, jo lietotne ir atjaunināta.
Tam vajadzētu būt nejaušam, patiesībā tā nav. Netērējiet spēlē, tas nav tā vērts.
🌠👍👍
Lieliski
Когда нужны билеты на новый этап, мои запросы другу не приходят
Pēdējā laikā viss, ko tas dara, ir avārija. Es neesmu varējis iegūt nevienu no tiem, ko esmu nopelnījis, un pagājušajā nedēļā tas nevar "savienot" manu kontu, tāpēc es pat nevaru saglabāt līmeni, kurā esmu. Es spēlēju gadiem, un tas nekad nav noticis
Facebook spēles atrodas kreisajā slejā "Pieteikumi" kategorijā. ... Candy Crush Saga ... Facebook spēles ir tūkstošiem dažādas lietojumprogrammas,
Jautrs un labs atpūtas veids
laboratorijas
Šī spēle tikai izmanto naudu un nekad neļaus jums pārvarēt līmeni, ja vien jūs neiegādāsieties pastiprinātājus, izmantojot īstu naudu! Mainiet spēli uz vienkāršāku, un atjauninājumi ir bezjēdzīgi. Tie tiek atjaunināti NEKO!
Jauks dizains
Pārsteidzoši jautra spēle. Tas ir pasakains! Esmu ar to ieguvis draugus, ja tas būtu atkarīgs no manis, es to liktu uz katras ierīces visā pasaulē.
Sss
Tas ir labi, bet pēc tam, kad es to atjaunināju, tas ir kļuvis slikts. Es skatos videoklipu, lai saņemtu kustības, bet pēc videoklipa atskaņošanas... nekas, tas vienkārši paliks tukšs. Man ir jāaizver un vēlreiz jāatver lietotne, lai turpinātu atskaņošanu. Tas ir nomākta, jo pēc tam, kad spēlēju tikai divus gājienus... un es skatos video, lai uzvarētu gājienus. Tas paliks tukšs. Nav atlīdzības nekā, un man būs jāsāk līmenis no jauna. Pls izlabojiet to.
Laba izklaide brīvajā laikā
Candy Crush ir uzlabojies, kopš spēlēju pirms daudziem gadiem. Man patīk tas, ka varu spēlēt un veikt smagus līmeņus bez stresa. Es varu spēlēt un nopelnīt palīdzību, dzīvības vai vienkārši atgriezties un mēģināt vēlreiz.
Laba un interesanta spēle
Labi lai
Jauki
Katrs atjauninājums mēdz padarīt spēli nabadzīgāku Iepriekš man vajadzēja noskatīties tikai vienu reklāmu, lai iegūtu papildu 5 dzīvības Tagad man ir jānoskatās 3 reklāmas, lai iegūtu šīs 5 dzīvības. Tas ir tik kaitinoši
Ir iespēja skatīties reklāmu sēriju, lai iegūtu papildu kustības. Bet pēc 1 vai 2 reklāmām nākamā netiks pareizi ielādēta un iestrēgst melnā ekrānā. Jums ir jārestartē lietotne, un konkrētā spēle, kurai mēģinājāt pievienot kustības, pazūd. Laika izšķērdēšana!
Past schon
Tas ir skaists un jauks, man tas patīk, un tas ir uzticams, netērējot daudz datu, taču es uzskatu, ka joprojām var būt vairāk iespaidu nekā šis
Visu laiku lago
Armands Onzuls. @armandsonzuls. Replying to. @janajarinovska. Candy Crush Saga. 8:28 PM · Mar 25, 2020·Twitter for Android.
Kaligi vis ir viegli
Ja vārdnīcā jūs meklējāt "gadījuma spēles", jūs, iespējams, nebūtu pārsteigti, redzot Candy Crush Saga attēlu. Matching spēles karalis, spēles mērķis ir
Vienmēr ir bijis labs līdz dažām pēdējām nedēļām, katru reizi, kad noklikšķinu uz atskaņot, lai skatītos papildu spēles reklāmu, spēle tiek izslēgta. Tagad 30.12.21., un notiek tas pats!
Candy Crush Saga Vabaajamängud gkso
Candy Crush Saga Опуштене dfc
Love spēle darbojas bezsaistē vienkārši un lieliski piemērota bērniem un pieaugušajiem, un tai ir jautri pastiprinātāji
Super fantastiska simpātiju spēle. Es zinu, ka šī spēle ir klasiska, taču nebiju sapratusi, cik tā ir jautra, īpaši tiem, kam patīk uzplaukuma bumba. Spēle ir krāsaina un radoša, vienmērīgi pārejot no vienkāršas uz sarežģītāku. Ir daudz apmācību un motivācijas, lai šajos grūtajos laikos saglabātu entuziasmu. Ja jums patīk vērot savu punktu pieaugumu, jūs redzēsiet tos miljonos šajā spēlē. Šī ir lieliska spēle, ja vēlaties izbaudīt jautrību un aizrautību.
Esmu bijis 525 līmenī vairāk nekā nedēļu. 3 rieksti, 2 ķirši un 6 bumbas, lai sāktu w 27 kustas nekas cits kā bumbas uz kuģa un jūsu pastiprinātāji, tagad12 pa kreisi 2 bumbas nomet dažādus apgabalus. lai iet n got 1 mor cher.vēl 2, lai iet tagad 4 bumbas aizdegas un varbūt 1 mačs tagad bumbas nodziest.... šī spēle TIEŠĀM IR IR SAJAUTA ! NEIESAISTIES AR TO MAN BIJA 86 uzvaras pēc kārtas un spēle noritēja šādā veidā pats fone nekas nenotiek, bet spēle tagad sākās ar jaunu th
Candy Crush Saga Опуштене dfc
jauka spēle, bet pēdējā laikā, kad jūs mēģināt iegūt papildu spēles vai balvas, spēle tiek slēgta jums
lūdzu, izlabojiet reklāmas daļas, mani ļoti kaitina, kad ekrāns kļūst pilnīgi melns un man ir jāpamet spēle un jāzaudē dzīvība, nevis jāskatās reklāmas, lai pabeigtu līmeni. ugh, es domāju, ka tā ir mana tālruņa problēma, bet, lasot atsauksmes, lielākā daļa no viņiem piedzīvoja to pašu. Jums vajadzētu kaut ko darīt lietas labā.
Patīk.❤
Candy Crush Saga Vabaajamängud gkso
Forši