Post by esasspelunen on Feb 7, 2022 15:47:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubbu School –mani dzīvnieciņi ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubbu School –mani dzīvnieciņi IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi vairāk izturības ▞▞▞
▞▞▞ Bubbu School –mani dzīvnieciņi 2022 version ▞▞▞
šī spēle ir ļoti forša spēle
Jūs varat arī iegādāties jaunu Amerikas pirmajai klasei nākamajām dienām, lai nākamajām dienām iegūtu vislabāko vietu, kur izveidot jaunu māju savai ģimenei vai meitenei, kas ir visskaistākā lieta manā pirmajā dzīves pieredze Amerikas istabā ar daudz vairāk darāmā, nekā tu esi
اع٨لب٩٧غب٧غ٩غ٨ي٠
Šī spēle ir lieliska un vislabākā spēle bērniem, un man tā ļoti patīk💕💕💕❤❤❤
Šīs ir ideālas spēles
Man nepatīk šī spēle, tā ir ļoti slikta spēle
Tik laba 😊 un es zinu labāko spēli ☺️
Šī ir pirmā spēle, kas nozīmē, ka, pārbaudot I am, ir paredzēta Tekken spēle, kas paredzēta lejupielādei
Jo tur jūs nevarat pa durvīm, kā jūs domājat, un jums ir jāskatās reklāmas, lai tikai sakoptu
Rāpojošs Es dzirdēju ņaudēšanu no īsta kaķa un dzirdēju arī balsis, kas nesaņem šo spēli
shirsti.priya
Šī spēle bērniem vislabāk mācās bērniem
Bubbu School - My Virtual Pets Casual cziu
Tāpēc ļoti slikti nelejupielādējiet savu ļoti raudāt, bet novērtējiet to 1
MAN MĪL ŠĪ SPĒLE ŠĪ SPĒLE IR LABA APSVĒRKUMS DZIMŠANAS DIENĀ, LŪDZU, UZSĀKOT MAN TO TO pašu💕
🤣🤣⭐⭐
ES neesmu pārliecināts
Šī ir visu laiku labākā spēle, arī manām māsām tā patīk, visām tā ļoti patīk, taču tajā nav viegli iegūt naudu, tāpēc, lūdzu, atvieglojiet naudas saņemšanu, lūdzu, atjauniniet, lai es varētu pateikt visiem saviem draugiem un ģimenei novērtēt lietotni un instalējiet šo jauko lietotni 😘🙏
Tas ir tik jauki un smieklīgi, man tas patīk
Šī spēle ir ļoti laba
man tas patīk
Tā ir jautra spēle, bet es vēlētos vairāk kleitu, nevis 3, bet man tā joprojām patīk
Oho, šī spēle ir jauka. un ir vēl citas aktivitātes. Bubbu un Bubbu draugi ir tik... jauki man patīk šī spēle 🧡 Man ļoti patīk šī spēle 💛 Paldies 😊😄💛
Manai meitai tas patīk, bet, lūdzu, uztaisiet vairāk atkritumu tvertņu, ēdiena un vairāk dzīvnieku, vai manam bērnam patīk, vai var būt vairāk dzīvnieku, tāpēc, lūdzu, tā ir lieliska spēle, kas sagatavo jūsu bērna smadzenes dienai.
Atkritumi!
Man patīk šī spēle, tā ir ļoti interaktīva un izglītojoša
Nākamais videozvans
Forši, bet ļoti kavējas
😇😇😇😇😈😈😈😈😈😇😇😇😇💖💖💖💖💖💖😍😍💖😍😍😍
Šī spēle ir labi, bet vienīgā problēma ir tā, ka jums ir jāmaksā reāla nauda par dažiem studentiem 😡😡😡😡😡😡 un man tas nepatīk 😒 tā ir jautra spēle un jums ir tikai 6 skolēni 😒😒😒😒😒 😒😒
Tik labi
Šī ir laba spēle, taču tajā ir tikai dažas mini spēles, bet es šī spēle ir superlaika spēle, ko es jebkad biju redzējis
Tik slikti
Hofoh
Šī Bubbu skola ir tik jauki mājdzīvnieki
No bubbu skola nav naudas jūsu kontam un ierīces informācijai par krāpnieku vajadzēja būt naudā pirkt desmit 10
Šī ir ļoti pārsteidzoša un interesanta spēle♡♥♡♥
Labi, lieliski .izmantojiet pilnu bērniem.📲📲📲🚳🔞🏧🌹🌹🐑🐑🐘🐘⛄⛄🎶😷
šī ir patīkamas spēles bērniem, un kaķi ir skaisti, bērni mācās zīmēt, un mūzika un matemātika apkopo ēdienu gatavošanu ir pārsteidzoši, šī spēle ir noderīga bērniem
Man patīk spēle, bet man ir jāpērk par īstu naudu, kas rada vilšanos, bet tas ir ok, bet es vēlos, lai viss būtu derīgs bez naudas
Tam vajadzētu būt guļamistabai, kur gulēt, un ārā nav bez maksas, un tajā teikts, ka jums nav interneta, kad man ir internets, tāpēc padariet to par brīvu
Spēle ir tik skaista un viss ir bez maksas, jūs varat zvanīt uz atbloķēt visu, tāpēc es piešķiršu tai 5 zvaigznes, jo spēle ir piemērota bērniem un jūsu bērni var arī mācīties
Hhgngnaama. Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tank Warfare: PvP Blitz Game Strategi wrjd
Labākā LIETOTNE EVER. 😍🐈🐈
Esmu ļoti priecīgs par spēli, es esmu ļoti gudrs bubu, jo esmu uzmanīgs un izbaudu spēli☺️
🔪🔪🔪🐉🐉🐉🧻🧻🧻 forši
Tik jauks mājdzīvniekiem draudzīgs atgādinājums, kas atbilst veikalam, lai lietas tiktu paveiktas vislabākajā veidā
Bubbu School - Moje živalce Priložnostne npjx
Šī spēle ir sliktākā spēle pasaules vēsturē
Tā spēle tiešām ir ļoti laba! Paldies ! Man tas patīk !
Labi