Post by esasspelunen on Feb 7, 2022 15:41:04 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hello Neighbor ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hello Neighbor IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat veľa primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Hello Neighbor 2022 version ▞▞▞
Najlepšia hra na svete s ďakujeme za túto hru
Je to hrozna hra . NECHAPEM PREČO ĽUDIA HRAJU.JEDINE VEC PREČO TO ZLA HRA JE ZE V ATC 1NEViEM PRRJST
túto hru nemôžete hrať na väčšine zariadení, musíte ju sprístupniť oveľa viac ľuďom, prídete o 10 000 ja mám doma 12 zariadení so systémom Android 6.0 až 9.0 a toto bude fungovať iba na 2 z nich. to, čo vám ľudia hovoria
Nie som najväčším fanúšikom tejto hry, pretože vždy, keď vás chytia, povie vám, aby ste si niečo kúpili alebo obnovili nákupy, čo ma hnevá, a pretože ak pôjdete do nastavení a zapnete priateľský režim, malo by to spomaliť, ale on bude rýchlejší a to je to, čo ma spustilo, pretože som si myslel, že za vami vôbec neprišiel a že bol milý, ale kvôli nim som na to dostal štyri hviezdy, ale prosím, opravte to, pretože chcem hrať so svojím priateľom, ale nemôžem, takže prosím opravte tieto problémy, prosím thx!
Milujem túto hru a ešte nikdy som nevyhral celú hru a urobil som to Urobil som akt 1, ale potom som nemohol pokračovať, pretože musíte zaplatiť, prečo ju tinybuild plz tinybuild znova uvoľnite 😟☹ alebo ju vymažem 🥲 🥺 Zízal som to hrať, keď som mal 6 a teraz mám 9 a teraz to môj malý brat miluje a chce hrať 234 hral 1 úplne sám, má 5 rokov, je fanúšikom, prosím, urobte to zadarmo pre neho aj pre mňa on potrebuje to 😕
Demonštrácia aplikácie Hello Neighbor APK na počítači
Jewels Legend - Match 3 Puzzle Spillehall nmz
VEĽKÁ STRATA ČASU. Tá prekliata hra sa na mojom lg v20 ani neotvorila, zasekla sa na načítacej obrazovke a začala sa kaziť. Na mojej galaxii s9, ktorý mal „šťastie“, že sa nepokazil, bolo ovládanie hrozné. Ako môžeš spustiť hru, ktorá má toľko problémov?
Veľmi dobrá hra, ale želám si, aby ste pridali alpha 1 2, ale okrem toho si myslím, že je to naozaj dobré, oplatí sa zaplatiť plnú verziu, niekedy ma to hnevá, takže ak sa ľahko nahneváte, nemyslím si, že sa vám bude páčiť, ale je to zábava
Ahoj tinybuilds, keď si stiahnem túto hru a otvorím ju, zobrazí sa: sťahovanie zlyhalo, možno ste si hru nezakúpili. Môžete mi s tým pomôcť? Btw najlepšia hra všetkých čias
Spot hry online. Miesto. Dotykové hry. Dotykový Game. Hry pre Android Online. Hry na Android. Nájsť predmety on-
Naposledy bola táto hra zadarmo a teraz ju naozaj rád hrám, ale musíme zaplatiť Táto aktualizácia sa mi nepáči zmeniť aktualizáciu skôr, ako dám päť hviezdičiek
Lol tak dobrá hra, ale nie taká lepšia
Super hra odporúčam
Vždy som chcel túto hru, ale po chvíli som si uvedomil, že táto hra je trochu odpad a teraz musíte zaplatiť peniaze, len akt 2 Skúsil som to predtým, ako ste museli zaplatiť za akt 2 a 3 a finále, ale hovorí sa, že nie je kompatibilný s aphla 1 bola lepšia ako všetky ostatné verzie
Grafika hry blbne. XIAOMI Mi A1 (4GB ram)
Hra sa mi paci, ale rozhodne nestoji za tie peniaze za celu hru ak mas pc, playstation. Alebo ak je to aj na xboxe, stiahnite si tam plnú hru s dobrou grafikou. Takže podľa mňa by hra mala byť zadarmo.
Hello Neighbor アドベンチャー nzs
jeho inštalácia nie je taká rýchla, ale môžem ho nainštalovať, pretože mám Android 9, takže skvelú aplikáciu!
super hra super
Všetko je v poriadku, už som to hral, ale keďže si to zmenil na platenie za hranie celej hry, teraz ma to štve, pretože nemám čím zaplatiť
Dal by som tomu dosť zlé hodnotenie, je to rôzne dobré, ale čo skazený ľudia, ktorí nemajú peniaze na zaplatenie celej hry, môžete to urobiť zadarmo
neprejdem cez stránku s používateľskou zmluvou, nemôžem kliknúť ani sa posunúť nadol, aby ste si vybrali, čo je škoda, pretože som sa naozaj tešil na to, že si to zahrám
Páči sa mi táto hra, pretože má toľko akčných dobrodružstiev a hororov o prežití, ohodnotím ju 5 hviezdičkami Hra sa mi páči.
Hello Neighbor アドベンチャー nzs
A ako dá sa ale vadia mi tie reklamy
Úžasná hra, ale jeden problém, keď dokončím suterén, potom mi ukáže, že zaplatím peniaze, takže to budú len vyhodené peniaze, tak to opravte, pretože by som chcel hrať alpha 3 a 4
Extrémne zabugované, hranie bolo zábavné, ale neustále sa reštartuje a neukladá pokrok. Prepadnete sa určitým terénom a nemôžete postúpiť ďalej.
Omg toto bola moja obľúbená hra, absolútne som si ju zamiloval a keď som si uvedomil, že je to na mobile, kričal som, bol som veľmi šťastný, ale prinútil si nás ZAPLATIŤ! pre akt 2 som tak smutný, máš šancu to zmeniť? Prosím, je to moja obľúbená hra a dokončil som 1. akt a chcem si zahrať 2. dejstvo, prosím zmeňte to! Prosím vás 🙏😔
Nesťahuje si ju
na xiaomi mi 8 lite mi to neslo spistit
Je to dobrá hra ale keď ideš dej 1 tak si musíš kúpiť plnú verziu, preto dávam 3
Povedal by som, že 3 hviezdy pre deti. Pretože ako staršie deti / deti s hviezdami, je to dobrá hra!
Ľúbi se moji cery Evička